Dette er aller siste del i et Online seminar om helbredelse for ånd sjel og kropp.

Vi har kommet frem til aller siste del i dette seminaret om helbredelse, og husk at å vinne seier er en prosess og en kamp. Det er en kamp om ditt sinn og en kamp du sannsynligvis ikke vil vinne med en gang.
Hold fast på at Guds Ord er sant og alt annet er en løgn! (Rom 3:4)

Stå fast på sannheten om at Gud vil lede deg til seier.


Husk: Du kan se hele serien her

Facebook1k
RSS
YouTube410
YouTube
FbMessenger


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..

Det står i Bibelen at han vil lede deg, så det er en prosess!
2 Kor 2:14
Men Gud være takk som alltid leder oss til seier i Kristus, og som ved oss gjør duften av Hans kunnskap kjent på ethvert sted.

Husk at når du har seiret kan du bringe kunnskapen om Gud, som du har fått gjennom din seier, videre til andre. Dette vil være en velduft for andre!

Igjen: Det er Guds vilje at du skal vinne seier i alle ting!
Ef 6:13
Ta derfor Guds fulle rustning på, for at dere kan være i stand til å stå imot på den onde dag og å bli stående etter å ha vunnet seier i alle ting.

Det å finne ut mer om Gud og oss selv er en oppdagelsesreise. Vi har allerede hans natur i oss, men vi vil ikke oppdage alt og vi vil ikke fornye våre tanker over natten. La ikke fienden gjøre deg mismodig, om du ikke ser resultater med en gang.

Hvis du ikke blir mismodig og gir opp, så vil du oppleve seieren, i den rette tid!
Gal 6:9
Og la oss ikke bli trette når vi gjør det gode, for i rette tid skal vi høste, hvis vi bare ikke mister motet.

Helbredelsen kan komme fort også. Jeg har hørt om mennesker som ble friske i løpet av en dag, da de fikk høre disse sannheter jeg har delt med deg i denne undervisningen. Alle er vi forskjellig og det finnes ingen fast oppskrift på hvordan ting kan eller skal skje, men hold fast på at det er Guds vilje for deg slik at du skal være ved godt mot, være glad, og ha et sunt sinn, slik at du kan bli eller forbli frisk og helbredet.

Jeg hørte blant annet om en pastor kone som hadde brystkreft, og var nær ved å dø. Mange hadde bedt for henne, men ingen ting hadde skjedd, men så oppdaget hun denne sannheten om tilgivelse som jeg har delt med deg i denne undervisningen, og at bitterhet kan både fører til sykdommer og hinder helbredelsen. Hun tilgav og gjorde opp med en person som hun hadde konflikt med. I løpet av natten forsvant kreften, og hun er helt frisk i dag.

Det kan skje med deg også, så ikke gi opp!

Gud velsigne deg!

Tore Johannessen


Hvis du skulle ha et vitnesbyrd fra denne undervisningen, som for eksempel hvis du skulle ha opplevd å blitt helbredet gjennom den, vil jeg gjerne høre om det! Det kan også oppmuntre mange andre!
Ta kontakt på på skjema under:

Ta kontakt

Dette er siste delen i serie om helbredelse (Gud ønsker at du skal ha det godt og være ved god helse).
Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her


De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

De seks delene på Guds fulle rustning (22) Bibelundervisning på Podcast (Audio)

Gud har gitt oss en rustning som han vil at vi skal bruke. Den vil hjelpe oss til å stå imot alle den ondes listige knep og piler. I dag vil jeg ta opp de seks delene av rustningen og snakke om det, som hva betyr sannheten ombundet om livet, troens skjold, Åndens sverd etc. Husk også å få med deg forrige del, som er en innledning til denne delen.
  1. De seks delene på Guds fulle rustning (22)
  2. Guds fulle rustning (21)
  3. Tanken: Gud er ikke med deg (20)
  4. Et rettssystem eller et forhold? (19)
  5. Er Gud sin beskyttelse ubetinget? (18)
  6. Hvordan fienden snakker til oss (17)
  7. Du har kommet inn i ett nytt rike (16)
  8. Han gav oss liv
  9. Hva er egentlig omvendelse? (15)
  10. Løgner som hindrer frihet og helbredelse (14)

Støtt sidene med en gave!
Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787