Facebook1k
RSS
YouTube410
YouTube
FbMessenger

Hva er din sanne identitet som en kristen?

Har en kristen to naturer? En ond og en god? Er det din onde syndenatur som får deg til å synde?

Er du som Dr. Jekyll og herr Hyde?
(Dr. Jekyll og Mr. Hyde (engelsk The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde) er en roman av den skotske forfatteren Robert Louis Stevenson som kom ut første gang i 1886.)
Fra Wikipedia

I denne undervisningen vil jeg svare på disse spørsmålene. Jeg tror svaret jeg har vil overaske deg litt, og kanskje til og med utfordrer det du før har hørt og blitt lært om dette emne?

Har du prøvd igjen og igjen vinne seier over syndeproblemer du sliter med, men du føler hele tiden at det er en del av deg som du ikke klarer å overvinne?
Du føler at du sitter fast og at du aldri vil komme deg løs fra det? Du føler deg maktesløs i forhold til dine syndeproblemer og andre problemer som frykt og bekymring, og du tenker: Er det noen vei ut, finnes det noen svar på dette? Eller er dette bare den jeg er?

Du har kanskje prøvd forskjellige metoder: En til en partner, der du er åpen med ditt syndeproblem, terapi, prøve å minne deg på syndens konsekvenser og problem, ta fristende tanker til fange. Hvis det er seksuelle fristelser du sliter med har du kanskje prøvd pornofilter på din PC, eller en person du forteller det til hvis du faller, eller kanskje du til og med har kastet PC-en ut, eller du har prøvd å gjøre en pakt med dine øyne så du ikke ser på en kvinne med lyst, eller du prøver alltid å se vekk (bounce your eyes) når du ser en vakker kvinne.

Hvordan fungerer disse tingene for deg? Har du seier? Kanskje du har det for en periode, og du føler godt om deg selv, men så faller du igjen og du går igjennom den gamle karusellen igjen: Prøve å ikke synde, føler litt godt om seg selv, falle, føle deg fordømt og elendig igjen, ta seg litt sammen, klare det litt igjen, føler deg litt ”hellig”, men så falle igjen. Er dette et normalt kristen liv? Skal det være slik eller er det noe som kan sette deg fri fra denne onde sirkelen?

(Denne undervisningen/seminaret er noen år gammel, men en av mine viktigste åpenbaringer jeg har fått som en kristen. Uten denne åpenbaringen er jeg usikker på hvor jeg hadde vært som kristen i dag, for jeg var en veldig strevende kristen)

  • Video og mp3 kan du se og lytte til ved linker under.
    De enkelt delene er på ca 30-45 minutter.
  • Du kan også laste ned PDF fil (se under)

Gave/avgift

Tenk gjerne på om du skulle gi en gave eller frivillig avgift til dette seminaret 

Vipps 90090354
Kontonr. Tore Johannessen – 9710 27 46787

Dette er første del av undervisningen (se flere deler ved linker under)

Du kan også laste ned en hele PDF filen til denne undervisningen, men du trenger et passord.
Du vil få dette passordet hvis du melder deg på eller gir en gave.

Fyll ut skjema under, og når du har fått passordet (som vil bli sendt deg manuelt, så du får det ikke umiddelbart) kan du bruke denne linken

Se PDF fil her!

Last ned PDF filer
NB! Du må melde deg på for å få et passord!