Slide 1

Meld deg på

Støtt Nettbibelskolen

Hvis du ønsker å støtte sidene,
kan du enten bruke knappen under,
linken i bildet over eller kontonr.
du finner på denne siden!

Seminar

 Full gjenopprettelse.
Ånd, sjel og legemet


    Mer informasjon!

Velkommen til Nettbibelskolen!

 • Har du et ønske om å ta en bibelskole, men ikke hatt råd eller tid til det?
 • Ønsker du mer undervisning fra Bibelen, bli bedre kjent med Gud og vokse som kristen?
 • Lurer du på hvem du egentlig er og hvordan Gud ser på deg?
 • Sliter du med fordømmelse?
 • Ønsker du mer frihet i ditt kristenliv?
 • Leder du, eller er du med på en studiegruppe/cellegruppe og ønsker et bibelstudieopplegg?
 • Har du lyst til å disippelgjøre eller undervise andre?
 • Eller kanskje du ikke er en kristen ennå eller har blitt det nylig, og ønsker å vite mer om hva det å være kristen går ut på?

Hvis du faller inn under noen eller flere av disse kategoriene, så har du kommet inn på rett side!!
Se videoen under og få også mer informasjon om skolen under videoen igjen.

 


 Om undervisningsopplegget

Jeg har samlet undervisning du finner på www.bibelundervisning.com og laget en nettbibelskole av det.

Det er over 60 timers undervisning.

Jeg har sortert undervisningen ukevis, med fem undervisninger i hver uke. Jeg har lagt opp til at du kan studere ca en time hver dag i fem dager. Du kan selvfølgelig gjøre dette på forskjellige måter, som å ta alle fem undervisningene på en dag, en gang i uken.

Hvis du bruker dette fem timers opplegget hver uke, vil det ta deg rundt et halvt år å ta nettbibelskolen (den vil bli utvidet noe etter hvert som jeg lager ny undervisning).

Hver dag inneholder en 30-45 minutters video eller mp3 undervisning hvis du foretrekker bare lyd (du kan laste ned mp3 filen). Jeg har av og til noen spørsmål om undervisningen og dagens bibelavsnitt.
Du kan også laste ned teksten for hver undervisningsserie.

Jeg har hentet inspirasjonen til denne nettbibelskolen gjennom Ungdom i Oppdrags bibelskoler, som blant annet DTS, som jeg i flere år var med på å lede.

Teamare

Temaer som jeg tar opp i Nettbibelskolen er: Sannheten om Gud, hva er bønn, frimodighet i bønn, Den Hellige Ånd, hva er din sanne identitet?, en ny skapning, helbredelse, tilgivelse, omvendelse, Gud er kjærlighet, frelsesvisshet, åndelig krigføring, om å gå ut (evangelisering), fornyelse av tankene(sinnet), seirende kristenliv, vi er ikke under loven, men under nåden, frihet fra frykt, få et rett selvbilde, Gud har gitt deg følelser, m.m.

Fokuset

Fokuset i undervisningen er mer på å kjenne Gud, enn å få teoretisk kunnskap om Bibelen. Det vi si at jeg bruker ikke så mye tid på å forklare Bibelhistorie, gresk osv, selv om jeg har noe av det, men på å bli personlig kjent med hvem Gud er og hvem du er i ham.
Jeg har tre hovedfokus på denne skolen som kan oppsummeres slik:

 1. Hvem er Gud?
 2. Hvem er du?
 3. Hvem er de andre?

Når vi forstår mer om hvem Gud er og hans kjærlighet vil det forandre ditt bilde av deg selv som igjen vil forandre hvordan du ser på andre igjen.
Jesus har gitt oss en oppgave, og det er å fortelle om hans kjærlighet og bre Hans rike ut til denne verden og til jordens ender, men du kan ikke være effektiv i dette hvis du får det første feil. Hvis du har et galt bilde av Gud, for eksempel at han er ofte sint, dømmende, fordømmende og fokusert på dine feil og mangler, er dette hva du føler Gud er imot deg, og du vil også bli slik mot andre.

Nettbibelskolen legger også vekt på praktisk bruke av Bibelen på alle livets områder. Bibelen er en praktisk bok som vil hjelpe deg i ditt forhold til andre mennesker, i problemer som møter deg i hverdagen og i livet, og den vil gi deg kraft og inspirasjon.

Mitt ønske for deg!

Mitt fokus og ønske for deg i denne nettbibelskolen er at du skal oppdage hvem du er skapt til å være og hvem du er i Kristus, og at du skal få oppleve det spennende livet Gud har for deg!
Jesus kom for å gi oss liv og overflod av liv, og han vil at du skal nyte det livet.
Joh 10:10
10 Tyven kommer ikke for noe annet enn for å stjele og drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv, og det i overflod. (BGO)

Jeg ønsker ikke at du skal holde dette livet for deg selv, men å dele det du oppdager og opplever med Gud videre til andre igjen, noe som vil bli et naturlig resultat når du får denne åpenbaringen.

 På Facebook

Jeg har også opprettet en side for nettbibelskolen på Facebook, der du får oppdateringer og ukentlig undervisning fra Bibelundervisning.com) også kan få kontakt med andre som tar skolen.

Meld deg på

Nettbibelskolen er helt gratis og åpen, men jeg vil gjerne sende deg oppdateringer, nye undervisninger og informasjon om online seminarer. 
Den gir meg også en oversikt over hvor mange som tar den.

Du kan melde deg på her!

 

 Støtt Nettbibelskolen?

Denne nettskolen er helt gratis, men jeg har lagt ned mange hundre timers arbeid med å tale inn og lage disse sidene. Jeg har også en del utgifter med den skole som: leie av plass på webhotell, programmer og reklame for skolen etc.

 

Hva er din visjon bak Nettbibelskolen?

Les visjonen bak siden her: Visjonen

 

Spørsmål

Hvis du skulle ha spørsmål, kan du gå til spørsmål og svar siden, eller gå til skjemaet på denne siden eller skriv meg en e.post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Tore Johannessen


 Disse sidene er skrevet og laget av Tore Johannessen.