Facebook1k
RSS
YouTube410
YouTube
FbMessenger

Når jeg tar opp et teama som helbredelse kan dette føre til forskjellige reaksjoner. Noen tenker: Dette har jeg hørt før, ikke ennå en som snakker om helbredelse og gir meg fordømmelse. Eller: Teamet er så oppbrukt nå i disse dager, så spar meg for det. 
Jeg vil si dette: For det første vil jeg ikke gi deg fordømmelse og et «ti steg» til seier over sykdom program, for det andre så ønsker jeg å gi deg håp og tro. 

Jeg vet at Gud er god og han ønsker det beste for deg. Han er en god far som har omsorg for sine barn, og i denne undervisningen ønsker jeg å minne deg på eller fortelle deg på nytt at Gud elsker deg. Dette er faktisk nøkkelen til helbredelse, å se at Gud nettopp elske deg og meg! Jeg skal utdype hvorfor dette er så viktig i forbindelse med helbredelse i løpet av denne undervisningen.

Jeg ønsker å ta med historier i denne undervisningen, noen av dem oppmuntrende andre er opplevelser som jeg har hatt som du kanskje kan kjenne deg igjen i. 

 

  • Du kan også laste ned PDF fil (se under)
  • Gå til undervisnings-delene her!

Gave/avgift

Tenk gjerne på om du skulle gi en gave eller frivillig avgift til dette seminaret 

Vipps 90090354
Kontonr. Tore Johannessen – 9710 27 46787

Se første del her. De andre delene finner du i linkene under

NB! Hvis du allerede er meld deg på Nettbibelskolen, sjekk den siste oppdateringsmailen du har fått, og passordet vil du finne der.
Du kan også få passordet ved å kontakte meg her!

Du kan laste ned en hele PDF filen til denne undervisningen, men du trenger et passord.
Du vil få dette passordet hvis du melder deg på eller gir en gave.

Fyll ut skjema under, og når du har fått passordet (som vil bli sendt deg manuelt, så du får det ikke umiddelbart) kan du bruke denne linken

Se PDF fil her!

Last ned PDF filer
NB! Du må melde deg på for å få et passord!

Last ned PDF filer
NB! Du må melde deg på for å få et passord!