Facebook566
Følg ved e.post
RSS
YouTube120
YouTube

Når jeg tar opp et teama som helbredelse kan dette føre til forskjellige reaksjoner. Noen tenker: Dette har jeg hørt før, ikke ennå en som snakker om helbredelse og gir meg fordømmelse. Eller: Teamet er så oppbrukt nå i disse dager, så spar meg for det. 
Jeg vil si dette: For det første vil jeg ikke gi deg fordømmelse og et «ti steg» til seier over sykdom program, for det andre så ønsker jeg å gi deg håp og tro. 

Jeg vet at Gud er god og han ønsker det beste for deg. Han er en god far som har omsorg for sine barn, og i denne undervisningen ønsker jeg å minne deg på eller fortelle deg på nytt at Gud elsker deg. Dette er faktisk nøkkelen til helbredelse, å se at Gud nettopp elske deg og meg! Jeg skal utdype hvorfor dette er så viktig i forbindelse med helbredelse i løpet av denne undervisningen.

Jeg ønsker å ta med historier i denne undervisningen, noen av dem oppmuntrende andre er opplevelser som jeg har hatt som du kanskje kan kjenne deg igjen i. 

  • Du kan også laste ned PDF fil (se under)

Gave/avgift

Tenk gjerne på om du skulle gi en gave eller frivillig avgift til dette seminaret 

Vipps 90090354
Kontonr. Tore Johannessen – 9710 27 46787

Se første del her. De andre delene finner du i linkene under

Du kan også se serien på min Vimeo kanal (den vil også bli oppdatert etterhver som nye delr vil bli lagt ut).
Se denne siden på Vimeo

Du kan også laste ned en hele PDF filen til denne undervisningen, men du trenger et passord.
Du vil få dette passordet hvis du melder deg på eller gir en gave.

Fyll ut skjema under, og når du har fått passordet (som vil bli sendt deg manuelt, så du får det ikke umiddelbart) kan du bruke denne linken

Se PDF fil her!